www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-17-2007, 01:29 PM   #1
uyuzsultan
ÇaKaL Üye

uyuzsultan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 61
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi : uyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these parts
Varsayılan itiraf ediyorum aslında çakal nete ...

İtiraf ediyorum aslında çakal nete üye olmak aklımda yoktu. Bu siteden bile haberim yoktu. Bir gün msn de yazışırken bir arkadaşın avatarda güzel bir gül resmi gördüm, üstünde adıyla doğum tarihi yazıyordu. Çok özendim ben de istedim "nerden nasıl yaptın bana da söyle" dedim. Bilmediğini bana öğrenip mai atacağını söyledii.. Çakal netten yaptım dedi. Çakal nete girdim bulamadım. Sonra üye oldum bulurum diye yine bulamadım. O halaaaa mail atacak neresinden nasıl yapılıyo diye. Bu siteye üye oldum ama sonra çıkamadım Ben o arkadaşı msn engelledimmm oohhhhh bana halaaaaaa mail atacak Burdaki arkadaşlar yaşıtlarım olmasa da daha zekiii :shifty: artık mailini de beklemiyom zatennn
uyuzsultan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:01 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.