www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-25-2007, 04:56 AM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8778
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Hap Atıp, Eve İntikam için Girmiş 25 Ekim

Balkonuna kalas dayayıp evine girdiği Necmettin U.’yu öldürüp eşine saldırmaktan yakalanan sabıkalı hırsız, cinayeti intikam için işlediğini iddia etti.

ÜMRANİYE’de hırsız vahşetinin faili sabıkalı Suat Ç. ile ilgili sorgulama sürüyor. Cinayet Büro Amirliği’nde suçunu itiraf eden ve sürekli pişman olduğunu söyleyen hırsızlıktan sabıkalı Suat Ç., "Necmettin U.’yu mahallede daha önceden görüyordum. Olaydan iki gün önce mahallede arkadaşlarımla otururken yanımıza gelip ’Böyle serseri serseri oturmayın’ deyince aramızda kavga çıktı. Arkadaşlarım kaçtı, beni yakalayıp herkesin gözü önünde dövdü. Bir gün sonra onu takip ederek evini öğrendim. O gece binaya girmeye çalıştım. Ancak kapı kilitliydi. Bunun üzerinde yakındaki bir inşaattan bir kalas bularak balkona dayadım. Eve girdiğimde gürültüye uyanan Necmettin U.’yu eşine bağlattım. O kargaşa sırasında beni tanımadığını fark edince olaya hırsızlık süsü vermek için odaları dolaşmaya başladım. Bu arada eşinin kolyesi ile çocuğunun bilekliğini aldım. Ancak bu sırada ellerini çözmüş. Bir anda üzerime atladı" diye ifade verdi. Ev sahibinin üzerine geldiğini görünce silahını çektiğini belirten Suat Ç., şunları da anlattı: "Onunda elinde silahı vardı. Boğuşmaya başladık. Bir anda silah sesi duyuldu. Üzerime doğru yığılınca vurulduğunu anladım. Onun silahını da alarak oradan kaçtım. Olay sırasında haplı olduğum için hangi silahtan çıkan kurşunla öldü bilmiyorum. Sadece onu korkutmak istemiştim. Öldürmeyi planlamamıştım."

Yas evinde buruk sevinç

Dört gündür yas tutulan Necmettin U.’nun evinde katil zanlısının yakalanmasının sevinci yaşandı. Necmetin U.’nun annesi, "Oğlumun katili bulundu, kanı yerde kalmayacak. Bayram günü gibi sevinçliyiz. Artık gelinimin adını kötülemesinler" dedi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Görünüm Modları

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:55 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.