![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 7 Times in 6 Posts
Üye No: 8368
İtibar Gücü: 1446
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Aşıksınız ve çok mutlu bir beraberliğiniz var. Ama takıntılarınızdan kurtulamıyorsunuz. Aşkınızı korumak istiyorsanız, birlikteliğinizi önemsiz ayrıntılara değişmeyin. Bu yanlışları tespit etmeyi öğrenmek ister misiniz?
Kıskançlık kadın ve erkekte farklı şekillerde ortaya çıkıyor. Genellikle erkekler bir kadına onu ne kadar kıskandığını söylemeyi bir güçsüzlük olarak kabul eder, bunu direkt söylemektense davranışlarıyla belli eder, hatta karşısındaki kadına bazı kısıtlamalar getirmeye çalışır. Kadın saklamıyor Oysa kadınlar kıskançlıklarını direkt dile getiriyor. Bazı kadınlar kıskandıklarında daha hareketli bir havaya bürünürken, bazıları da daha depresif tavırlar içine giriyor. Ancak kıskançlık dozunda olduğu sürece, var olan bir ilişkinin korunmasını bile sağlayabilir. Çiftlere birbirlerine emek vermeleri gerektiğini hatırlatır, üstelik duyguları güçlendirir, aşkın ateşlenmesini sağlar ve sevişmeleri daha ihtiraslı kılar. Ancak aşırı kıskançlık ilişkide gerginlik yaratır. Bu yüzden dozunu ayarlamak çok önemlidir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
daha sert askim daha sert diye bagiriyor | zabandak | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-13-2010 04:22 PM |
Lis...li Kiz Okul Cikisi Önce Naz Ediyor daha Sonra Yatakda Bu Sekilde Daha Cok Aciyo | cevdet3434 | Türk Video | 0 | 02-28-2010 01:42 AM |
Gaffur: Sayin Burhan Altintop beni kiskaniyor | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-04-2007 06:45 PM |
kürt parası daha önce vermiştim ama bu daha detaylı resimde var | vestelman | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-07-2006 12:54 AM |
işte bitane daha flash animasyon daha | mezarci79 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-15-2006 04:15 PM |