![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ACILI ADAMIN MEKTUBU
Aslında böyle değildi ben önceleri Silik, pasif ve toplumdan kaçan biri değildim ben Arkadaşlarım vardı ve hayallerim Gezdiğim, konuştuğum arkadaşlarım vardı Pek konuşkan olurdum onlarlayken Mutluydum; Her hafta başka bir sevgilim olurdu Delikanlıydım; Irzıma bulaşanı yere sermesini de bilirdim Öldüresiye dövmeyi de Geleceği düşünmezdim Bugün vardı benim için Yarın ve dün yoktu Kaygısız, serseri herifin tekiydim Sonra sen Seni gördü mü kalbimde bir çarpıntı Bunca yılın çapkınının elleri titriyor, Dili tutuluyor, Konuşamıyor Farklı duygular oldu bende o an Ben bu kızı tavlayayım Sonra çekip giderim durumu değildi bu Bu kadın hayatımın kadını olacak dedim Bazı bedeller ödemem gerekiyordu senin için Ödedim de şayet Yaşadığım kentten ayrılmak Tüm tanıdıklarımı, Dostlarımı Ailemi Geride bırakmam gerekiyordu senin için Bilir misin gözümü bile kırpmadım Ben ona gideceğim Sevdiğim kadına gideceğim derken Dostlarımı arkada bırakırken Gözümü bile kırpmadım Çünkü senle olacaktım Hayallerimdekiyle Hayallerimin prensesiyle Mutlu olacaktık sonra Evimiz olacaktı Küçük büyük önemli değildi Çünkü içinde sen olacaktın Küçücük bir kulübe de olurdu evimiz Önemi yoktu seninleyken hayatın Sonra bırakıp gittin beni Zalim Tek başıma bırakıp gittin beni Çaresiz, kanadı kırık bir kuş gibi bıraktın beni Ben artık bu dünyada sayılmam pek Kendime küçük bir ev aldım Evin her yerinde senin resimlerin var Gülerken çekilmiş resimlerin Hala aralık ayının soğuk bir gecesi Küçük bir kutlama yaparım Tanıştığımız gün hatırına Sen bana en güzel günlerimi yaşattın Aynı zamanda en acı günlerimi Yine de son kez söylemeliyim Ben sana hala aşığım!!!
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|