![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 277 Times in 166 Posts
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İyi teklif gelmesi halinde gönderilmesi planlanan Sırp futbolcu İliç: "Galatasaray'da mutluyum".
Sasa İliç'e, Almanya'da Sırbistan Karadağ kampında ulaştık, hem Dünya Kupası'nı hem de G.Saray'ı sorduk. İliç, G.Saray'da mutlu olduğunu söylerken, "Avrupa'nın bir çok ülkesinden teklif aldım ancak ben G.Saray'dan ayrılmayı istemiyorum. Gelecek sezon özellikle Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Maddi sorunlar yaşadık ancak problemlerin önümüzdeki sezon çözüleceğine eminim" şeklinde konuştu. BENCE BREZİLYA KUPAYI ALIR Dünya Kupası'nda G.Saray'ı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen İliç, "Bizim gruba ölüm grubu diyorlar. İlk maçımızdan sonra şansımız belli olacak. Brezilya'nın zorlanmadan kupayı kazanacağını düşünüyorum" dedi.
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() bence kesinlikle kulüpte kalması gereken bir oyuncu şampiyonlukta büyük payı var ...
görünmez kahramanlardan biri bence.. dünya kupasından da değer kazanabilecek bir oyuncu galatasarayımızın maddi zorluklar içinde sahip olmak istediği orta sınıf kaliteli yabancılardan biri bence kuüp bu futbolcuyu o veya bu şekilde takımda tutmalı.. Saygılar GeCeLeR |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() evet..................................
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Arbeloa ayrılmak istiyor!" | styla45 | Dünya Ve Avrupa | 0 | 06-28-2009 07:05 PM |
"İstemesem de ayrılmak zorundayım" | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 06-25-2009 04:35 PM |
"Katil olmak istemiyorum" | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-28-2008 04:49 PM |
Kezman: "Ayrılmak istiyorum" | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-12-2008 04:51 PM |
İliç: "Yenemezsek biteriz" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-08-2006 07:47 PM |