![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ANLAMLI İNAT
Yaşmak, var olmak için ödenen tazminat Ruhların bedeni, zarfı, düzeni kâinat Yaşamalı, dünyanın anlamı bilerek Yaratanın verdiği güçle, şeytana inat ANNE GÜNÜ Her beladan korur beni kendisiyle siperim Hep yanımda uçan ışık saçar görünmez perim Sana bin gün Anneler Günü, günün kutlu olsun Pamuk ellerinden anacığım bin kez öperim AN-LA AR-TIK Anlatıyorum ama boşuna… Açıklıyorum… Yok, Örnekliyorum… Hayır Uyarıyorum… Boş. Anlatıyorum, anlatıyorum, Bir türlü anlamıyorum… Anlatan ben, Anlamayan ben. Ne yapayım kardeşim Sevmişim bir kere! AŞK TANRISININ TÜR-ETİMİ Aşka can gerek yaşama an Aşka evren gerek yaşama alan Yaşama aşk gerek aşka yaşam Olan canlıların her türlüsü Aşk nedeniyle kenetlenir Yeni yaşamlar canlarda kaynatılır Yeryüzünün bulutsu tütsüsü Soy bilgi sarmala kilitlenir Yıllar ötesine atlatılır Sarmal, evrenin bir görüntüsü Gün ışığıyla işaretlenir Yaşam için tohum çatlatılır Dünya; hayvan ve bitki örtüsü İki insanın özü, etlenir Bir erkekten kadına atılır İnsani zayıflıkların süsü O bir çift insandan özetlenir Karşıtlarla, yan yana yatılır Canlılık bir yok etme dürtüsü Birleşirken ruhlar, eşitlenir Tensel zevklerle de kuşatılır On binlerce yıllık içgüdüsü Sayısız tür olur çeşitlenir Yaşamın ormanına katılır A TAŞ Ya armağan tanrılardan Yeryüzüne, insanoğluna Ya da çalındı tanrılardan İnsanlar tarafından Ateş, kutsal ateş, tanrısal ateş Gerekli ateş, yaşamsal ateş Taş devrinde, buzul çağında,mağarada Ateş yemek, ateş giysi Ateş güven, ateş uyku Yakan değil buzu çözen ateş Ve ateş adamları Ateşi bekleyenler Ateşi söndürmeyenler Ateşi saklayan koruyan Ateşi kuşaktan kuşağa aktaran Ateşi tutanlar Ateş avuçlarında Onlar, ateş adamları O kutsal kişiler Uzak mağaralarda donacaklar Uzaklar ısınacak Uzak mağaralarda karanlıklar Uzaklar ışıyacak Uzak mağaralarda yok olacaklar Uzaklar yaşayacak Siz ey ateş adamları Bize bir avuç ateş verin AYRILIĞIN BIKTIRICI ACISI İki sevdalı gönül ayrılsa ikisi de yanar Can çıkar acısı çıkmaz ayrılığın kanar Ruhun unutsa zorlanıp bedenin anar Yakar sevdiğinden ayrı kalmak Cana kıysan boş, geçmez bu acı Ölsem desem… Ölünce de yoksun Ruhundaki duygudur daralmak Ben tüm dinlerde tanrıya duacı Rüyamda da gelsen… Güller koksun Kavuşmanın serabına dalmak Acıları atmanın yalandan aracı Bitmiyorsun gözyaşım… Ne çoksun Hayaline dalıp zaman çalmak Ağlamanın soğutan ilacı Ayrılık ah; ateşten bir oksun
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|