![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Atlıların Seyir Defteri
Can çekişiyorum canımı çekiyorum çekiştirenden benden yana uçan kuşlara gülümsemeliyim giydiğim kuş sarısı elbiselerin hatırına yarına kalacak sevgiler devşirmeliyim deliyim diye bana aldırış etmeyenlere boş yere hayıflanmaktansa basa basa üstüne, keyfini çıkarmalıyım. Nerdeyse aşk, ben ordayım her daim açıp frekanslarımı göklere ve yere ve denize ve dağlara kapkara bulutlara aldırmadan arkamdan dökülüp gelen iri damlalara inat bir muhabbet ovasına yayılmalıyım. kurak geçse de her yılım hatta ayım payım ne ise göklerden alırım Kalk doğrul yoğur hamurunu, şeklini alıncaya kadar sür atını menzile varıncaya kadar soylusun sen, sürsün savaşın ölünceye kadar kar yağınca yok olmaz tohum yerin altında da bir yer var serdar olan yiğitler kadar, anaları kadar göklere kalkan eller var. gün olur dosta gider atlılar yolda kalanlar da dosta varırlar II. Yola giden atlıların seyir defterini okudum sayrılar evinde alanurun kilimin dokudum yedi düvel ordusundan doğan beyi ben korudum yürümeliyim, biliyorum rüyadan yoruldum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|