![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Mektubu XXIV
'Az bekle' demeye utanırım 'Biraz daha…' sözü beni öldürür 'Hele kalsın…' demek ipe un sermek Olacak anında olsun derim Yüzümü yapacağım iş değil Yaptığım iş güldürür. 'Şu olursa..' diye bir şartım olmaz Görücü beklemek temelden sakat Aşktan başka elimde kartım olmaz Her 'acaba? ' girişime barikat Yalanlar, yanlışlar harmanlandıkça Felç olur hakikat. 'Şunu da isterim..' bir dayatmadır Ve süresiz bir erteleme Boşlukta kalan zamanı, zamandan saymam 'Çam sakızı çoban armağanı' Süte incir sütü damıtırsın, olur teleme Aşkla taçlanmayan imanı İmandan saymam. 'Kim demiş, ne demiş, niçin demiş Nerede, ne zaman ve nasıl? ' Sen cevap beklerken kervan göçüp gider Kaybeden sen olursun her fasıl Askıya aldığın süreç Geriye doğru sayan bir süre olur Ve çağın geçip gider. Ey çağı hiç geçmeyen sevgili, Her mola biraz daha geciktirir vuslatı Benim acelem var, imtihandayım Sevdalıyım, tez canlıyım Ayaklarımın altından yer kayıyor Başımın üstünden gök-çatı. Yeryüzü, gökyüzü hareket eder Sular, bulutlar ve yıldızlar Rüzgârın kendisi harekettir Yatarım-kalkarım bir yanım sızlar Kuş yanım uçar gider Bende kalanın hepsi sensin Her sevgi bir berekettir…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|