![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşklarınızın Sahibi Benim
kelama başlayınca sizinle geri gidiyor adımlarım, sığ sularınıza giriyorum şaşırıyorsunuz, şölende ve cenazede isteksiz heyecansız ve durgunsunuz siz var ya, siz çocuklarını denizaşırı ölümlere gönderen sömürgeciler kadar mert değilsiniz bana gelince, beni yorunca varlığınız beni öyle biliniz, ki sarhoş ve dövüşçüyüm bin beterim mülkünüze aynalarınıza bakıyorum, aynalarınıza saatlerinizi soruyorum, eskitiyorum onları kızıyorsunuz kızınız kızınız kızınızı seviyorum, bana vermiyorsunuz yoktan bir sevinç nasıl çalışır hangi hukuk beni alıkoyar bilmiyorsunuz diretiyorsunuz şark usulü talanda ve haramda bölüşemiyor, yiyemiyorsunuz papaz yakıyor elinizi işte andolsun kapınızda dans ederim bundan böyle, size nara atarım ölümsüzlük şerbetinizi ben içerim, uyurum uykularınızı derin ve huzurlu şakiri ve zakiri anımsatıyorum size nasip değil, oralı değilsiniz bakın siz var ya, siz siz hakikaten bana dertsiniz ben size ilan-ı harbim kopunca tufan kocayınca kızlarınız umutsuz aşklarınızın bile amansız sahibi benim
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|