![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın Mevsimi
I.sonbahar gökkuşağının altından geçti çocuklar adam şapkasında saklanan sonbaharına uzandı parmağını bıraktı bayan ö. Boynunmdan öptü Beyaz bir tay geçti beni Yaprağın hışırtısı aşkın dili olsun dedi Sonra döküldüm cümle boşluğuna II.kış babam dar kapılarda rakı suyunda bir şiire oturuyorum sevgilim aşkı soyuyor ben yüzünü siliyorum cümle düşüyor filiz, bütün kış yalan söyledi yüzünde üşüyen kentler alkolsüz denizciler, ay ışığı tanıdığım hür denizler vardı birini unuttum üç adı daha vardı bulut mevsimleri sayıyor uzakta aşk çıkmıyor kış III.ilkbahar beni oyalayan gün uykulara ağlayan bahçe adımlarımı biriktirdim size yalan söyleyemezsiniz oturup bekleyin suya girer gibi giriyoruz aşka kimse görmesin dilim beninde benin bir dünya göğsünde annenden alev, seni unutulan yüzünü ben çaldım kuşların göğsüne baktığı yerde IV. gölgesi uzun çocuklar vardı kısa çoraplı kadınlar güneş portakal ağacında asılı yaz suda oğlunu yıkıyor çorabını çıkar, sudyenini as biz aşka gidiyoruz bu yağmurda ayça ayağını uzat, nisan geçti orman serin, mevsim yaz!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|