![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitimsiz ******* yaşanır yokluğunda
Gidişinle solar en parlak güneşler Hayalin kibrit olur gözlerimde Karanlıkta bir külü ateşler Hasretin zehirli bir ok şuramda Öldürmez de ondurmaz da Derinleşir yokluğun çığ gibi Adın çığlık olur dilime düşer Ellerimde ölüm soğukluğu Yuvarlanır adın yüreğime düşer Umulmazlardan gelmiştin bana Umulmadık bir anda Yine umulmadık bir anda Yitip gittin bir ummanda Gittin sen bir bilinmeze Geri dönülmeze gittin Gayrı boş yeni ümitler ekmek Nafile senden hala medet umsam da Hayalin beynimde bir kurt Kemirmede ömrümün kalanını Düşünmeden edemem yine de Yokluğunun varlığı alır tüm zamanımı Odamda şekil değiştirir eşyalar Neye baksam seni görürüm Sokak lambaları kırılır dışarıda Hayalin ışımaz olur sonra Cılız bir gölge duvarlarda Gözlerim öylece kalakalır Bir hayal el bile tutmaz elimden Yüreğim burkulur ince bir sancıyla Gelirsin belki bir gün inancıyla Tutunurum umut kırıntılarına Damla damla eriyor yanan mumda Ömrümün son demleri Öyle bir nokta koydun ki zamana Dün, bugün, yarın - sildin gittin herşeyi Dalımda açan filizler solgun Yüreğimde yeşeren ümitler ölgün Her şey yitti gitti her şey Alıp başını gittiğin gün Gündüzler şimdi zindanım ******* çekilmez hicranım Sızlıyor inceden inceden her yanım Nedir bu hayal kapımda gördüğüm? Seni bir ömre bedel bilmiştim Kana kana içilen su gibi Su içmeye inen ceylanın korkusu gibi Hep var olacak demiştim Hatırlarım dün gibi hala O mel'un Nisan akşamını Yaz yağmuru gibi Saman alevi gibi Bir başka çıkıverdin karşıma Başladı o yolculuk meçhule Adımlarımı yavaş atsam da nafile Fırtınaya kapılmış gemi misali Yelkenlerim fora uçuyorum Kalmamış sığınacak liman Okyanuslar ortasında batıyorum Sana olan aşkımı avaz avaz Rüzgarlara haykırıyorum Titriyor anarken adını dudaklar Yakın oluyor yokluğunda ıraklar Bilmezdim ölüm bu kadar yakın Yatağımın başucunda Kendimi koyverdim iyiden iyiye Sana götürsün beni taşkın ırmaklar Varlığımın ebedi yokoluşunda Kana kana içiyorum ölümü uğruna Bir gün batımında doğmuştun Bir gün doğumu battın içimde Dağlara bir dolu kasvet yükleyerek Gündüzler ******* eş oldu içimde Ömrümü tükettim seni bekleyerek Yüreğim hala atmada ağır aksak Durdu duracak bir saat gibi tekleyerek Doğuşunla gördüğüm o akşam güneşi Bilir miydim gördüğüm son aydınlık olacaktı? Çektiğim acıların kainatta yok eşi Bilemedim, yazık, hiç bilemedim Bu sevginin de sonu ayrılık olacaktı...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|