![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deliler yurdundan yeni geldim
Düşünce şimşeğinde gördüm Fırtına gibi, yıldırım gibi Anlık ve berrak gördüm Homarus’un sofrasında Geçmişi anlatırken gördüm Eflatun’un masasında Geleceği ararken gördüm Gözlerin şimşek gibi Başında ışık halesi Asırlar öncesinden ötesine Huzmeler saçarken gördüm Saçların dağınık, Benzin soluk Yoğun ve heyecanlı Kitaplar içinde, kayıp Bahar yaprağı gibi naif Cılız çalılar içinde boy veren Fidanlar gibi gördüm Bir ara Hallaç’ın yanında Dimdik Her cefaya sırtını dönük Sultanlar, yanında sönük Karunlar, birer sülük Sarayları pul yaparken gördüm Dağ yeli, ova serinliği, Deniz gümüşü, fırtınası Bulut mavisi, bozu Orman yeşili Haldun’dan haber verirken gördüm Umuda akan, ırmaklar gibi Kirleri kapatmaya yağan kar Ve neyden çıkan ses Mesnevi’de nefes gibi gördüm Uzaktan gelen bir sevgili, Dosttan fısıltı, Ufak bir ürperti de Gönülden sözler dolu Sanki Yunus vari Varı yokta gördüm Yanarken tapınaklar Melekler düşlerimde Gezerken devri alem Ta Platon’dan bu yana Nebiler dizisinden nurlar Düşünceden pırıltılar Ser ayaklarım altına Otururken filozoflar tahtına Belki de seni gördüm.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|