![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bahar Geldi Dedin, Kuslar Civildayacak Yine
Günes İsitacak Tenimizi, Kanimiz Kaynayacak Taze Umutlar, Sicacik Sevdalar Patlayacak Yüreklerde Sen Hangi Dünyalarda Yasiyorsun Be Gülüm? Yada Ben Hangi Zamanlarda, Hangi Mevsimleri Yasiyorum Biliyor Musun? Var Mi Böyle Bir Dünya ? Sevgiklerin Deger Buldugu! Yada Böyle Bir Zaman ? Hic Bir Mevsime Yakismayan İkimizde Hakliysak Eger Ya Biz Dünyanin Hep O Karanlik Yüzünde Yasadik Yada Hayat Deneni Hic Anlamadik. Sen Bana Günesten Bahsediyorsun Benim Yüregime Hic Dogmadi Ki O Günes! Hic İsitmadi Ki Ellerimi! Sen Bana Ciceklerden Bahsediyorsun Ben Ciceklerin Seklini Bile Bilmem Rengini Hic Görmedim Ne Yüregime Tohumlari Ekildi Ne De Tomurcuga Durdugunu Gördüm! Sen Bana Umutlardan Bahsediyorsun Umut Dedigin Nedir Ki? Ben Bir Yüregimin Kanayislarini Bilirim Zincirlerini Hissederim Sadece Kirilislarsa Umut Dedigin Vurulmaksa Ardarda Sebepsiz Yada Kurak Topraklarsa Sözünü Ettigin Ben Onlari Cok İyi Bilirim Yani Karakis Ayazini Yüzünü Kesen Rüzgarlari... Ama Bana Baharlardan Söz Etme! Sen Hangi Dünyalarda Yasiyorsun Be Gülüm? Yada Ben Hangi Zamanlarda Hangi Mevsimleri Yasiyorum Biir Misin?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|