![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bir sen sevsen bizi böyle
biz seni sevsek yokluğunda bile yaşasak seni biz seni unutmasak seni özler biri bilirim kış olsa da mevsim bir beyaz güvercin uçar gider bulur kardeşliği bir papatya çiçek açar silahların namluları doğrulmuşken üstüne ölümden önce adını anarlar yorgunluk yaşanmaz olur bir çocuk eli kulağında kapı zilini bekler bir postacı dolaşır kapı kapı muştular ellerinde ankara garında bir şair şiir yazar sen nefes alırsın hava kirlidir bir işçi sigara yakar yanar parmakları dişliler arasında sağ eli yerinde ve tam sol eli parmaksız kalır bir memurun baldırında cop izleri aklı karışık seçim yakın parası yok merhem alsın bir politikacının kirli işleri dökülür sokağa kirlenir ankara sen ilgisiz kalırsın gök gürler ölüme alışıktır insanlar biri otobüse biner, biri taksiden iner gazete okunur fırsat kalırsa bir öğrenci ders çalışır kol kola iki sevdalı geçer yanından sen başını çevirirsin gönlün kederli bir platonik sevgiyi kuşanırım akşam akşam biraz daha kararır şehir ben hala severim o niyetli değil daha ne şimdi ne sonra ne ben ne başkasıyla özgürlüğüne pranga vurmaya ben hala severim belki sen bu yüzden gecikirsinradyoda bir aşkın hikayesi okunur bir gencin hayalleri metroya düşer ölüm gündemimize şöyle bir uğrar sen ağlarsın bizim için bir uçak havalanır uyuruz dinleniriz gecedir çünkü meclise ulaşır ayak sesleri rejim titrer rüzgarı belirsiz bir masum hüküm giyer ben dante’yi ve tolstoy’u okurum akdeniz üşür sen çırpınırsın bir bulut beyazlaşır bizi sen anlarsın sen ayıklarsın bir batağın içinden çıkarırsın gül gibi ama küskün olsun biz seni severiz sen bizi sevmesen de sen bize gelmesen de
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|