![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yarım kalmaktan yoruldum artık...
Seni çağırıyorum... Bu kez son gelişin olsun... Senden sonra yaşadıklarımın adı yok! Nerede biraz mutluluk,birazcık heyecan, Bir günlük de olsa aşk Ben oradayım... Ne yapıyorsun diye sorma saçma sapan şeyler... Aynı sonların başına dönüp ve tekrer aynı sonları yaşıyorum... Sensizlik Bana zarar verdi Parçalara ayrıldım... Her bir parçam ayrı bir kimlikte... Her birinde başka acı. Ne arıyorsun diye sorarsan eğer? Sende yitirdiğim duygularımı yeniden kazanmaya çalışıyorum. Ama olmuyor... Hangisini kimde arayacağımı şaşırdım Kimi zaman onlara da kapıldım... Ben yine sana döndüm... Yaşadığım duygu karmaşasının sebebi sensin..! Senin bitmek bilmez beni terk edişlerin! Hepsinde seni aradım bir ihtimalle. Hiç biri sen değildi Ben yine yalnızım Hadi gel artık... Döktüm içimim sana... Tut ellerimden Çevir beni bu bilmediğim yollardan Yabancı insanlardan, çek al..! Bende son kalanımı Aşkı,heyecanı,tutkuyu, Özlemeyi,kavuşmayı,ayrılığı Bir tek sen yaşat bana. Senden gerisi yabancı gelir bana.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|