![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mumyaladığım düşlerimin sargıları parçalandı bu gece
yarım kalmış aşkım tamamlanmamış şarkılarım kanadı bu gece örselenmiş yüreğim kabuk bağlamış miladım kanadı bu gece bir kez daha ölüp bir kez daha dirildim bu gece kanım pıhtılaştı damarlarımda donup kaldım bu gece bir çığlık düştü bu gece yıldızlar düştü anılarım düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece sıcacık dostça ve buruk bir gülüştü bu gece boğazımdaki hıçkırıkları boğarak barikatlar kurdum aşkımıza bu gece yine yeni bir yalnızlık keşfettik bu gece çılgınca bir aşkı yalanladık ve ağladık bu gece yine zehir zemberek bir keder düştü yüreğime o ağladı ben ağladım ona uydum ağladım bu gece aşkın tarihine yasak sevdalara hüzün bulaştı bu gece sözler sustu gözler ve dokunuşlar konuştu bu gece söz yalandı yanıtı olmayan sorular sustu kanayan yürekler konuştu bu gece çılgınca bir aşkı yalanladık ve ağladık bu gece bir çığlık düştü bu gece yıldızlar düştü miladım düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece bir düştü bu gece.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|