![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() taşları hiç sevmem
soğuktur onlar dayarsam omuzlarımı tas duvarlara oturursam üstüne yorulduğumda bir titreme tutar beni, bir yorgunlu çöker üstüme. kurumuş sonbahar yapraklarını kendine hesap soran, bitkin bir insana benzetirim geçmiş yılların yorgunluğu adeta yüzüne yansımış bir insan ben kurumuş yapraklara benzemek istemiyorum. Bir de ışık vardır, yıldızların, günesin ışığı yıldızlarınki hayallerimi hatırlatır bana güneşinki ise umut verir, biran için içimi ısıtır gözlerim daha içten, derinden parlamaya baslar dudaklarımda derin bir tebessüm belirir, bütün korkularımı unutturur, güç verir bana. .....ve rüzgar nedir bu rüzgar? saçlarımı dalgalandırırken hürriyetimi anımsatır bana, gözlerimi kapattığımda sessiz, çok derinden huzur veren bir şarkı fısıldar kulaklarıma iste o zaman bir kuşku sarar içimi kalbime bir ağrı saplanır sanki içimdeki ses bu rüzgarın emsalini görmedin der yinede açmaya korkarım gözlerimi ısrar ederim, direnirim her rüzgar ayni diye iste sözünü ettiğim bu rüzgar sensin, günesin ışığıyla gelen bu rüzgar düşüncelerimi darmadağın eden bu rüzgar hangi yönden eşeceğini bilmediğim esintisine kapılmamam gereken bu rüzgar sensin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|