![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli olsa gerek seni ,
dostumu düşünmek gece yarılarına kadar oturduğumuzu, birlikte güneşin doğuşunu izlediğimizi gökyüzündeki yıldızları hatırlıyor musun…? nasıl parlıyorlardı birlikte olduğumuzu gördüklerinde o tatlı kavgaları hatırlar misin o kavgaları bile o kadar çok özlüyorum ki ne güzeldi o günler seninle kendimi yeniden doğmuş gibi hissederdim arkadaşım demeye bile kıyamıyorum sana sen benim sadece arkadaşım değil CAN DOSTUMSUN bu gece sana bilemediğin kadar çok ihtiyacım var sana anlatacak o kadar çok şeyim varki dertlerime derman olan dert ortağımsın sen benim ******* çok sessiz sen olmayınca yıldızlar bile parlamıyorlar artık eskisi gibi bizim yıldızımızı hatırlıyor musun hani söz vermiştik birbirimize ayrı olsak bile yıldızımız her zaman yanımızda olacaktı yıldızlara anlatıyorum artık dertlerimi zaten beni bir tek onlar dinliyorlar tıpkı senin gibi o yıldız da bizim yıldızımız da biliyor ayrı olduğumuzu simdi parlamıyor eskisi gibi o kadar solgun ve yorgun ki tıpkı benim gibi ikimizin de sana ihtiyacı var duy artık sessiz haykırışlarımı duyda gel sana muhtacım can dostum………..!!!!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|