![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen benden gittin gideli hiçbir şey eskisi gibi değil artık
Ne pazar günlerinin keyfi var nede şakalaşmaların Aksine Pazar günlerinden nefret ediyorum artık Seni görüyorum seni hissediyorum aslında Ama sadece kara toprağın altından DÖN ARTIK BABA Babası olan herkesi kıskandığım gibi nefret ediyorum Onlar babalarına sarılıyorlar Bende boynun diye mezar taşına gövden diye kara toprağına sarılıyorum DÖN ARTIK BABA Cenazende selan verilirken neler hissettiğimi biliyor musun? Duydun mu feryatlarımı?seni ne kadar çok sevdiğimi duydun mu baba? Ve şimdi bütün babalardan neden nefret ettiğimi anlıyor musun Sensiz yaşamaktan bıktım inan bıktım DÖN ARTIK BABA Neden apansız gittiğini bir türlü anlamıyorum Hayat,yaşananlar bir oyun gibi geliyor Ben oyun oynamayı da unuttum,çocukluğumu da baba Kırmızı ayakkabılarımı da unuttum,bayram günleri elimi tuttuğunu da Ben kendimi ben dünyayı unuttum baba DÖN ARTIK BABA Senle geçen günlerime mi yanayım yoksa Sensiz geçecek olan senelerime mi Hayat bir su misali geçer derdin Yalan demişin hayat sensiz hiç geçmiyor baba DÖN ARTIK BABA Biliyorum ki orda çok mutlusun ya ben... Hani beni çok seviyordun Hani ben senin canının cananıydım Hani ben senin tatlın,büyümeyen bebeğindim Nerdesin? DÖN ARTIK BABA Her akşam kapı çaldığında sen geldin zannediyorum ama her defasında yanılmaktan bıkmıyorum. Biliyorum ki bir gün sen gelmezsen ben senin yanına geleceğim ama dayanamıyorum DÖN ARTIK BABA Gözlerimden düşen her damlada seni akıtıyorum Seni ne kadar çok sevdiğimi ve özlediğimi anla baba çünkü ağlamaktan hiç vazgeçmiyorum Hayatım derbeder gibi boşa ve anlamsız geçiyor DÖN ARTIK BABA Sözümü tutucam baba İstediğin gibi çok büyük adam olucam Bunun karşılında senden tek şey istiyorum Geri dön ne olur. Sen benim aklımda her zaman,güler yüzlü,siyah gözlüklü ve kareli ceketli bir yiğit olarak kalacaksın Bir an olsun seni aklımdan çıkarmayacağıma söz veriyorum Ve beni orada beklemeni istiyorum Çünkü çok kısa zamanda yanına geliyorum Ben sana gelmeden DÖN ARTIK BABA ..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|