![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Havada gezen bir buluttum önceden
Rüzgarın önünde oyuncak misali Bir o yana bir bu yana savrulan Diyar diyar gezen, bir kayıptım önceden Seni gördüm ve birden duruldum, yoğunlaştım Bir küçük damla oldum Gökyüzünden toprağa süzüldüm Yanık toprağın, arzuladığı oldum Yeşerttim onu, sevindirdim Bir fidana dönüştüm Yavaş yavaş büyüyüp bir çınar oldum Kollarımı saldım bilinmeyenlere Açtım kucağımı kuşlara ve de böceklere Sense oradan geçen, bir yolcu gibiydin Gölgesinde dinlendiğin bir çınardım bende Salıncak kurdun, sallandın kollarımda Dalgalandı saçların rüzgarla Hasrettim kokuna ve sıcaklığına Bir anlıkta olsa yaşamak istedim Sen habersizdin benden Görmezden geldin çınarın göz yaşlarını Kalbime kazıdığın ismin benimle büyüdü Bilmiyordun sen bunları Bir anlık hevesindim belki, yinede olsun Sonunda sen gittin, benim boynum bükük Gidişinle kurudum, düştüm yerlere Sobanda yaktığın kuru odun oldum Ben yine sönmedim yanmaya devam ettim Duman oldum, yine gökyüzüne çıktım Eskisi gibiydi sanki her şey Tek fark ise Eskiden buhardım şimdi duman oldun..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|