![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ne oldu sana karanlığamı düştün
yoksa umutsuz hayalleremi küstün dermansız kalmış gibi niye suskunsun yazık olmuş sana ey deli gönül yüce nehirler gibi akıp çağlarken sanki susuz kalıp kurutulmuşsun böylesine yudum yudum yanarken yazık olmuş sana ey gönül önceleri yoktu senden büyük şimdi hapsolmuşsun bonun bükük ne bu hal yüreğin kırık dökük yazık olmuş sana ey gönül aşk ateşi artık yar olmuş sana bıkmamışsın yar elinden yanayana terettüdsüz gitmişsin bakmamışsın arkana yazık olmuş sana ey gönül kara günlerden kurtulmak istersin sen mahzun beklerken yar ne yapar bilmezsin neden böyle ağlarda hiç gülmezsin yazık olmuş sana ey gönül engenler koymuşlar önüne yılmamışsın yar böyle kaçarken neden somamışsın bir gün olsun dertsiz kedersiz kalmamışsın yazık olmuş sana ey gönül dağ taş demez yorulmadan geçersin yar nerdedir sevgin ile sezersin yar buraya dese hemen gidersin yazık olmuş sana ey gönül acımadan dar ağacına asmışlar seni göz göregöre nedensizce yakmışlar seni savurmuşlar sevdalara küllerini yazık olmuş sana ey gönül hakim kırdı kalemini idam kararı asmışlar seni umrunda değil ak düştü saçlarına yokki yararı yazık olmuş sana ey gönül artık hakka aç sende ellerini aşk ile semaya dik gözlerini her gece yürekte büyüt özlemini umutsuz umutlardasın ey gönül şiir yazıp ağladında ne oldu kaçtıkça senden kalbine aşkı doldu bahçelerinde ela renkli çiçek soldu yazık olmuş sana ey gönül birden başladım geldim onbire çare bulamıyorum kalbimdeki kire ferhat kavuşamamış şirine seni kavuşacaksın ey deli gönül
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|