![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidiyorsun
Son kez konuşmadan bir çift söz söylemeden Gidiyorsun Son kez sarılmadan gözlerimin içine bakmadan Gidiyorsun Sana dair söyleyecek bir şarkı bile bırakmadan Gidiyorsun Beklemem için bir pencere bile bırakmadan Gidiyorsun Bir el bile sallamadan Gidiyorsun Beni elle bırakıp,elleri yabana atıp Gidiyorsun Senden başkasını sevemeyeceğimi bilip Gidiyorsun Son ümit kırıntımı da alıp Gidiyorsun Seni bu şehirden yolcu etmeme izin vermeden Gidiyorsun İçimizde ki yangınlar hala yanarken Gidiyorsun Sırtını dönüp,gözlerime bakmadan Gidiyorsun Seni başkaları uğurluyor Beni bir el gibi bırakıyorsun Oysa ne sen bana,ne ben sana yabancıyız Gidişini benden başka daha acı kimse imzalayamaz Şimdi sensizlikle nikah kıyıyor bana yalnızlık Sen gidiyorsun Bana bir gitme demeyi çok görüyorsun Desem belki gitmezdin Kıyamazdın beni ellere bırakamaya Gözlerimdeki yaşı görsen gidemezdin belki Gidiyorsun Bütün ahlarımı bavuluna koyup Yükleniyorsun tüm kederleri Ben ise gidişini seyrediyorum sadece.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|