![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haberin var mı?
Bahar gelecekmiş buralara En güzelleri açacakmış çiçeklerin Ötmeye başlayacakmış Kuşlar, cırcırböcekleri Herkesin ağzında; Bir başka doğacakmış güneş, Daha parlak görecekmişiz ayı Ne güzel, İlk olacak bu, yıllardan sonra. ?… Laf işte benimkisi Görmüşüm gibi baharı Biliyormuşum sanki önceden. Nasıl birşey olduğunu Baharın, Güneşin, Ayın Olsun, Hayallerim gerçek olacak Uçacağım sevinçten kelebek misali. Kelebek?… Nasıl bir şeyse Hiç görmedim. Olsun. Türkülerimi mırıldanacağım Yıldızların altında, *******i Yine yanık, içli. Bak yıldızı biliyorum işte biraz. Görmedim onu da hiç, Ama parlarmış gökyüzünde binlercesi. Soluk, yırtık bir kağıt parçasında okumuştum. Okumayı?… Çocukken öğretmişti, küçücükken, Bir güzel dost. Gelecekti yine bir zaman, Söz vermişti … Sanadır, Haykırışım, güzel dost. Hayal, kuruntu hepsi anlattıklarımın, Seni düşününce dökülüyor dudaklarımdan. İçim ısınıyor, Gözlerim parlıyor, andıkça ismini. (ismini söylemem, o benim.) Hissediyorum, Hepsi gerçek olacak, Göreceğim baharı, Duyacağım kuş seslerini, Cırcırböceklerini. En parlak yıldızım olacaksın Sen, Gelirsen… Hadigel.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|