![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() (******* mi beni sana düşündüren yoksa ben miyim *******in gelmesini
bekleyen seni düşünmek için .) Haylaz çocuk gibi bir sevgilim var Aşkımı alıp da yere saçıyor Yaşından umulmaz oyunlar oynar Toplasam gülerek bakıp kaçıyor Kızarsam ağlıyor boynunu büküp Ya da yalvarıyor yere diz çöküp Kızmasam üstüme benzin döküp Peşinden çakmağı çakıp kaçıyor Durmadan kıpırdar eli ayağı Çocuk ya ateşle oynama çağı Eğer tasadüfen yoksa çakmağı Yaktığı kibriti atıp kaçıyor Tenimi okşasa bir masöz olur Bazı ben araba o şoför olur Elinde tarağı kuaför olur Tararken saçımı çekip kaçıyor Yaramaz olur da onun yok eşi Aynadan yüzüme tutar güneşi Gün olur sineme atıp ateşi Kalbimi koruyla yakıp kaçıyor İnanılmaz olur bazi zamanlar Sanki genç kız gibi sevgimi anlar Bilmem benim için neler planlar Gönlümü ardına takıp kaçıyor Kaçarken gelince yolun sonuna Bilir ki her zaman hayranım ona Katılmak istesem ben de oyuna Oynanan oyundan bıkıp kaçıyor Elimde tutmaya çare arasam Pencereyi örsem kapı kapasam Bütün duvarları zırhla kapasam Bu sefer bacadan çıkıp kaçıyor
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|