![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ( seni unutmam için ne -olur- bir -sabah habersiz gel
isamdam hep seni dilendim kalmadı içimde uçuşan yel terketsin dağlarımı aşk korkusuyla iz bırakan sel sevgi şiirini yazmam için bırakmadınki sazımda bir tel ) adım hazan benim hep uğultulu titrer içim don tutar hep dileklerim kara bulutlar çöker yüreğime soğuktur gölgeli düşüncelerim çünkü adım hazan benim kartanlıktır mor gündüzlerim tutulmaz buz dağıdır ellerim hırçın dalgalar akar gözlerimden aşkım sert geçer kırgın zamanlardan fırtına dinmez içimdeki çoçukta çünkü adım hazan benim gökyüzümde yorgun bulutlar hayalet kayar *******imden telaşlı budanmış beklemelerim yüzümden okunur hüznü sessiz *******imin kanatlanır her gün suskun özlemlerim dört mevsimim isyan çünkü adım hazan benim serdar san (sevenler bir yerde bırakmalı prensipleri bilmemeli unutmalı haramı günahı tanrı adına sevabına sevmeli aşk kumarında restine oynayıp ağladıklarına gülmeli günleri unutup sormalı takvimlerden yılların ahh eyvahlarını kırmalı bardakları kırılan umutları için yaşanmamış taraflarını sevenler böyle yaşarsa hayatlarında tek bir günün zamanlarını işte sevenler o günü doğum günü kabullenmeli .)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|