![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() En son ne zaman tattım
Biliyor musun sevgilim Aşkın o güzel sihrini Tıpkı parıldayan bir yıldız gibi Bana bakışını, Hatırlar mısın sevgilim Senle geçirdiğimiz Güzel saatleri Biliyorum unutmazsın bizi Senle karşılaştığımız ilk günkü saflığımızı Benim için hayatımın ilk gününü Sensiz geçen her dakikamda Seni daha çok özleyişimi Sana her baktığımda bir daha aşık olduğumu Biliyorum unutamazsın, Ağlıyorum her gün Dayanılmaz bir acıyla sarılı yüreğim Delice seviyorum seni Unutamıyorum , Zaten unutmakta istemiyorum Sadece seni geri istiyorum Deli gibi sarılmak Hiçbir zaman bırakmamak istiyorum Sonsuza kadar benim olmanı Bizim olmamızı istiyorum Ama inan daha fazla dayanamıyorum Sabredemiyorum , Bir hançer gibi sevgin Her geçen gün daha çok saplanıyor yüreğime Daha çok acı veriyor her dakika, ama bu acıya rağmen seni düşünmeden yaşayamıyorum Olmuyor yapamıyorum , Seni özlüyorum her seferinde Biliyorum gelmeyeceksin , Gelemezsin ama ben yinede bekliyorum Umut, sadece umut ayakta tutuyor beni Bir gün geleceksin umudu Biliyorum sende beni hala seviyorsun Ama nafile tıpkı kışın donan güller gibi soğuksun artık geri gelemeyeceğini Düşünmek bile istemiyorum Sonbaharda dökülen yapraklar gibi Bende düşüyorum dallarımdan birer birer Yakında benimde hiç yaprağım kalmayacak O zaman geleceğim yanına Ve bir daha hiç ayrılmamak üzere Tutacağım seni bırakmayacağım Deliler gibi öpeceğim seni Sanki ilk günkü kadar saf göreceğim Melekler kadar güzel olacaksın Kızıl güller kadar ateşler içinde olacak kalbim unutulmaz bir sevdanın baharını yaşıyor olacağım ve o an hiçbir şey düşünmeyeceğim sadece senin gözlerine bakıp ağlayacağım umarım bu bir rüya değildir diye yalvaracağım tanrıma rüya olsa bile bitmesin bu an ölümsüzleşsin kalbimde unutma sevgilim unutma bunları zaten istesen de unutamazsın ama inan ben hiç unutmayacağım her zaman seni kalbimin en güzel köşesinde yaşatacağım İNAN
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|