![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine senden yine geçmişten bahsettim
Elele yürüdüğümüz caddeler den Tavla oynadığımız bebek kahve den O güzel ğözlerinden sımsıcak ellerin den Bugün yine senden söz verişlerinden bahsettim... Yine senden yine anılardan bahsettim Nasıl tükettiğimiz zamanı anlama dan Aramızı yapan doslardan arkadaşlarımız dan Gümüldür den, Yeşil yurt dan, Kozyatağın dan Of be yaşayamadığım senden bahsettim... Yine senden yine geçmişten bahsettim Doğum gününde yaptığımız ilk dans dan Heyecanla ilk öptüğüm kiraz dudakların dan Bana o masumcu masum bakışların dan Soldurduğum gülüm senden bahsettim... Yine senden yine anılardan bahsettim Ellerimde büyüyen tomurcuk çiçek ten Seni kaybetmeye dayanamam deyişin den Benim olurken söylediğin sözler den Ah be değerini bilemediğim senden bahsettim... Yine senden yine geçmişten bahsettim Ayrıldığımızda gurur yapmamız dan Geri dönüşü olmayan hayatlarımız dan Sana olan, hep kalan sonsuz aşkım dan Ahiretde kavuşacağım senden bahsettim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|