![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlamak yakarmak tövbe etmek çok geç,
Artik zamanı geldi bak bekliyor seni Hazır olmanı değil anını bekliyor... Sen anlamıyorsun belki ama beklenen sensin, Ya yatak döşeklerinde ya bi kazada yada sapa sağlamken Çayını yudumlarken gelir bulur seni... Sen farkında bile olmazsın neye uğradığını şaşırırsın Can bedenden çıkınca anlarsın, Kim bilir belki de yapacak çok isin vardı, Belki de ödenecek borçların; Onları yetim bırakana mı Onların üstüne bıraktığın yüke mi yanasın, Yoksa o apansız gidişine mi... Çok geç artık Geri dönmek istersin ama dönemezsin, Kalplerini kırdığın insanların kalbini alamadığıma mı Arkandakileri çaresiz bıraktığına mı Yoksa gidişine mi yanasın... Her şey belirsiz Geçim derdi derken bide bu geldi buldu seni Nereye gideceğini merakla bekliyorsun Hesapların soruluyor Azap mı çekeceksin çeke bildiğin kadar Yoksa keyfini mi süreceksin süre bildiğin kadar... Azap çekerken belki düşüneceksin Allah’ım ben iyi kulun değildiydim diye Hep kendini suçsuz göreceksin, Ama keyif sürerken düşünmeyeceksin Belki de aklına bir soru bile gelmeyecek aklına Ama sabırla bekliyor olacaksın...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|