![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *******i hüzünle bakarım yıldızlara.
Binlercesi içinden ben seni seçemedim. Hepsi aynı gibiydi, bir fark yoktu arada; "Sensin" diye birini tutup da geçemedim. Sana ne söylüyorsam içimden geçenlerdir. Aşkta hep kaybedenler; hevesi seçenlerdir. Hercai gönüllüler sevmekten kaçanlardır; Bir turna kanadında, göklerde uçamadım. Sevdânın aynasında bir de sen kendine bak! Gerçeği görmüyorsan, güpegündüz kandil yak.. Her şeye boş vermişsin birazcık kafana tak; Zehir olsun verseydin; vermedin, içemedim. Ne suçlu arıyordum ne de cayan sözünden. Bir damlacık düşmedi henüz kara gözünden. Gâyeni anlamadım ifadesiz yüzünden; Ben böylesi sevdâya bir değer biçemedim. Nice zamanlar geçti bir kerecik gülmeden.. Bunca sitem nedendi? Kırdım mı ki bilmeden? Nihayet karar verip daha sana gelmeden; Kapanmıştı kapılar, kilidi açamadım. Gururumu savurup bir tarafa atardım. Sen düşmeyesin diye ellerinden tutardım. Sevdiğini bilseydim eşiğinde yatardım; Kendimden kaçtım amma, kaderden kaçamadım.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|