![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3346
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Her an aklımdasın hayalimde rüyamda Her yanımdasın her yerdesin Yürüdüğüm yollarda baktığım yüzlerde Her yerdesin Ama yoksun Olmayacaksın bir daha Çünkü hata yaptım hatalar yaptım Seni tahmin ettiğimden de fazla kırdım… Seni düşünüyorum Seni hayal ediyorum Senli anları düşünüyorum Senle olabilecek anları hayal ediyorum Yoksun be güzelim… Hayat anlamsızken Ölümlerden dönmüşken Ölümlerden kurtulmuşken Yüzüme mutsuzluk maskesini takmışken Karşıma çıkışını düşünüyorum Sessizliğe gömülüp Kayıp olan kalbime umut ışığı olup dolduğun Anları düşünüyorum Senli her anın verdiği hazı ve huzuru düşünüyorum Seni özlüyorum be güzelim Ama yoksun Aptallık ettim Gerçekleri göremedim Farkları benzerlikleri sevgiyi sevdayı aşkı Göremedim Ve sana tutulup kaldım Sensizlikler nehrinde ölüyorum be güzelim Sen yoksun Olmayacaksın bir daha Gözlerindeki ışığı göremeyeceğim Yüzündeki gülümsemeyi Gözyaşındaki mahsumluğu … Anlayacağın seni özlüyorum Ve hala ilk günkü gibi Seviyorum seni sana aşığım Sesimi duymayacaksın Bir daha göremeyeceksin beni Seni göremeyeceğim gibi Sesini duyamayacağım gibi Yoksun yoksunluklarımdasın Seni yoksunluklarımın içinde saklıyorum Seni kalbimde yaşatıyorum Seni inanamayacağım kadar çok seviyorum Her şeye inat… Hatta kendime bile inat Seni seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|