![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dudağından taşar en güzel aşk şarkıları
Salınıp gezerken kaldırımda İçinde ben varımdır hep şarkıların İçinde ben o sevdalı kadının Yüreği kuş gibi pırpır eder Kanatlanıp uçmaya aşkına doğru İçinde tarifsiz bir kaygı Kemirir içinde filizlenen sevgiyi Benle dolu bensizlikte Korkularına yenik düşer kadınım İkilemlerle titrer bedeni Dışına taşar doyumsuzluğu Yabancı gölgeler kovalar Sokak araları gece yarılarında Dipsiz bitimsiz bir karanlıkta Çığlık çığlığa bana uyanır Ağustoslarda elleri üşür Buz kesilir bedeni yokluğumda Korku ruhuna kazınmış yalnızlıkla Tenhalardan kuytulara kaçar gezer Büsbütün paranoyaya teslim kadınım Onda bensizlik sonsuzluk Nihilist kadınım anla bensiz yoksun Yapamazsın tek başına Aç kurtlar sofrasında Kırılır kolun kanadın büsbütün Ağlamaya yeter gücün Korku saatlerinde beni düşün Serin bir su serpintisi yüreğine Akıtsın sevgimin ferahlığını Sana fısıldıyor rüzgar dinle Korkuya yenik düşüşümüzü Rüzgara inat protest şarkılar söyle Dik tut başını yenilme Biz ne aşklar yaşadık seninle Tutma kendini be gülüm Kurtul bir ok gibi seni tutan yaydan Atıl karanlığa Atıl yalnızlığa Gayrı korkma yalnızlıktan Bensizlik son değil İçinde duy beni Korkuya eğme boyun Müsterih ol Korku saatlerinde adımı fısılda Kapılarını ardına kadar aç yüreğinin Koşa koşa geliyorum sana Dönülmez denilen yerden
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|