![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3344
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() haline gülmekten istifade sana acıyorum bu sefer yıkılan sensin seni düşündükçe eskilere lanet yağdırıyorum nasıl da sevmişim seni, sen buna değmemişsin hiç gücenme kızma bana şikayet et beni istersen aşka ama tek suçlu ben değilim seni terk edip gitmedim başkasını yerine koyup ona sevgilim demedim simdi ağla koca adam haline ağla bir umut bile bırakmadım sana ayni yıllar önce yaptığın gibi bana acımayacağım bu perişan haline sakin benden değil aşktan özür dile beni değil onu vurdun yerden yere ben inanmıyorum artık ne ona nede senin akıttığın sahte gözyaşlarına hadi ağla koca adam haline ağla bıraktım seni uçsuz yalnız yarınlara bunu bir intikam sanma yılların nefreti bu yılların ihaneti her dökülen göz yasin yaksın kavursun içini yasa simdi benim düştüğüm halleri kimse söndürmesin içindeki alevleri simdi ağla koca adam haline ağla anla yarınsız umutsuz nasıl yaşanırmış yasa pişmanlığı acıyı ayrılık acısını kapattım sana tüm kapılarımı duymayacağım kalbinin acı feryadını unutmaya çalış çiğlik çığlığa ve yine ağla simdi koca adam haline ağla affetmem geri dönmem sana asla!!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|