![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir yaz
Akşamıydı Bir huzur akşamıydı Issız sessiz karanlık bir yoldu Ağustos böcekleri ötüyordu Yanlızca Baban sen ve ben Nelerden bahsettiğimizi Hatırlamıyorum Kumsalda otururdum Sizi uyuttuktan sonra Yanlızlığıma ağlardım Bilseydim yanlızlığın bu gün Olduğunu Kumdan kaleler yapar İçine saklanırdım Daha çok öperdim seni Ter kokunu içime çekerek Babana kızmazdım Bana yaşattığı yanlızlık için Ve yanlızlığımı bitirmek için Hayatımı bir bitki gibi Çekip almazdım saksıdan Sana hayatın hayal kurmayacak kadar riskli Denizin göründüğü gibi sessiz olmadığını anlatırdım Yakamozları saymaktan yorulurdum belki Peri masalarında uyuturdum seni Kumlara uzanıp yıldızları seyrederdik Yıllardır yıldızları seyretmiyorum ben Sahte bir gülüm Sahte gülüşüm Anılardan sıyrılmadı yıllarım Bir ihtiyar gibi yas tuttum ardınızdan Birgün O ıssız O sessiz O karanlık Yolda olursan Ağustos böceklerinden birini Zarfa koy Ve bana gönder İnan hepimizi çok özledim......
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|