![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Boks hayatını profesyonel olarak sürdürme kararı alan Olimpiyat 2.'si milli boksör Atagün Yalçınkaya, Arena Box Promotion ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. İlk profesyonel maçını 11 Mart'ta Almanya'da yapacak olan Atagün, sıkletinde şampiyon olursa servet kazanacak!
Arena Box Promotion Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öner, Atagün Yalçınkaya'ya sıkletinde şampiyon olduğu takdirde 1 Milyon Euro ödeyeceğini, ayrıca maç başına para vereceğini ifade etti. Yapılan kontratın ardından Hamburg'a yerleşen Atagün Yalçınkaya, burada kampa girdi. Olimpiyat ikincisi Atagün Yalçınkaya, ilk profesyonel maçını 11 Mart tarihinde Almanya'da yapacak. Arena Box Promotion Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öner, Atagün Yalçınkaya'ya sıkletinde şampiyon olduğu takdirde 1 Milyon Euro ödeyeceğini, ayrıca maç başına para vereceğini ifade etti. Atagün Yalçınkaya'nın şampiyon olacağına inandığını, onda bu gücü gördüğünü ifade eden Öner, "Atagün Yalçınkaya çok agresif bir yapı içinde. Çok mert bir sporcu. O da Selçuk Aydın gibi çok hırslı ve dünya şampiyonu olabilecek bir boksör. Bundan sonra gidişatını kendi tayin edecek. Türkiye'de ayrılışı sırasında yaptığı sinirli açıklamaları biliyorum. Ama boksun içinde olan açıklamalar bunlar. Her zaman her yerde boks sporunda bu tür açıklamaları görebilirsiniz. Atagün, iyi maçlar yapamadığı için sinir yapısı bozuldu.. Şimdi maç yaptıkça rahatlayacak, kazandıkça daha da iyi duruma gelecek ve sonunda şampiyon olacaktır. Onda bu gücü görüyorum" dedi. Atagün Yalçınkaya'ya profesyonel boks yaşamında başarılar dileyen Öner, "Atagün, Cuma günü Sinan Şamil Sam'ın İstanbul'da çıkacağı maça gelemeyecek. Çünkü kampta ve 11 Mart'taki maçına hazır olması lazım. Dünyaca ünlü antrenörlerle birlikte profesyonel boks hayatındaki ilk maçına hazırlanıyor. Kendisine profesyonel boks hayatında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Atagün Yalçınkaya, 2004 Atina Olimpiyatları'nda final maçında Kübalı rakibi Yan Barthelemy'e mağlup olarak gümüş madalya kazanmıştı. Şimdi bu iki boksör aynı takımda çalışacaklar. Arena Box Promotion'a bağlı olarak Ağır Sıklet Dünya Şampiyonu Kübalı Juan Carlos Gomez, Sinan Şamil Sam, Mahir Oral, Alparslan Aküzüm, Selçuk Aydın, Odlanier Solis, Yuriorkis Gamboa, Steffen Kretscmann, Konstantin Airich gibi ünlü isimler de bulunuyor. Arena Box Promotion, Hamburg'da kaldığı süre içerisinde Atagün Yalçınkaya'nın tüm masraflarını da üstlendi. 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli boksör Atagün Yalçınkaya, son dönemde yaşadığı haksızlıkları gerekçe göstererek, milli takımı bıraktığını, bu yıl Pekin'de yapılacak olimpiyat oyunlarına da katılmayacağını ve profesyonelliğe geçeceğini açıklamıştı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|