![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Apple'da bir ilk.!
Apple iTunes'tan bir milyarıncı dosyayı indiren Amerikalı gence cömert hediyeler verdi. Apple şirketinden yapılan açıklamada, İngiliz Coldplay grubunun ''Speed of Sound'' adlı şarkısını indiren Michiganlı Alex Ostrovsky'ye teşekkür ödülü olarak 10 bin dolar tutarında bedava şarkı indirme çeki, 20 inç ekranlı bir iMac bilgisayar ve 10 adet 60 GB kapasiteli iPod mp3 çalar verileceği belirtildi. Bu ödüllere ek olarak Apple, şanslı gence New York'taki dünyaca ünlü Juilliard Müzik Akademisi'nde eğitim bursu verecek. Appel şirketi, web sitesinde da yaptığı açıklamada, 21 ülkeden müzikseverlere iTunes Sanal Müzik Mağazası'ndan bir milyar şarkı ve görüntü indirdikleri için teşekkür etti. Nisan 2003'te faaliyete geçen iTunes, her 100 bininci dosyayı indirene bir adet 4 GB kapasiteli siyah iPod nano ile 100 dolar değerinde bedava şarkı indirme çeki armağan ediyordu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3263
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() tesekkür ederim
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2036
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() bizede verseler.....!
![]()
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|