![]() |
|
|
#1 |
|
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 32
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2580
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Malzemeler
Mutfak Zorluk 2 Süre 60 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem 1 Su bardağı pirinç 1 Yemek kaşığı badem 1 Yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri 200 gr balık filetosu 1 Adet soğan Yarım demet maydanoz 4 Adet büyük domates 1 Su bardağı krema 1 Adet yumurta Süslemek için yeşillik malzemesi Hazırlanışı * Domateslerin üzerini kapak şeklinde açıp, içlerini çıkarın ve hafifçe yağlayın. * Soğanı küçük küçük doğrayıp, yağda pembeleştirin. * Küçük kuşbaşı şeklinde doğranmış balıkları ilave edin. * Rengi dönünceye kadar kavurup, yağını süzün. * Çırpılmış yumurta, kıyılmış maydanoz, rendelenmiş kaşar peyniri, krema, haşlanmış pirinç ve balığı karıştırıp domateslerin içine doldurun. * Üzerlerine peynir serpiştirip, fırında 15 dakika pişirin. * Servis tabaklarına alıp, üzerlerine yağda hafifçe kavrulmuş bademleri serpiştirin. * Etrafını yeşilliklerle süsleyip, servis yapın.
__________________
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|