![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bazı sözler anlamsızdır
Söylesen de olur söylemesen de Hep söylemediklerimi anlarsın En çok kendince yorumlamana kızarım Çünkü kızdığımı anlarsın içimdeki sesi duymanı istemem O zaman beni çözmüş olursun Birlikteliğin tılsımını bozarsın Hep gizemli bir şeyler ararım Hayallerde yaşamak isterim Bir büyücü olmalı hayatımda Mükemmel görünen Asla gerçek olmayacağını Birden bunun bir düş olduğunu söyler Uyandırırsın Yanımda seni görünce anlarım Düş değil gerçek dünyadayım Çünkü seni düşümde büyücü yaptım Ulaşılmaz mükemmellik Vazgeçilmez tutkuydun Hiç yoktun olsan da fark etmezdi Mükemmel değildin hiç olmadın Mükemmelliğin ulaşılmazlığındı Ölümsüzlüğün sevgimde saklıydı Gözlerin karanlıkta... Hiçbir zaman nereye baktığını göremedim Hiç benim kalbime bakamadın Belki bir gün bir frekansta buluşuruz Farklı istasyonlardan gelen sinyallerle Yorgun ama çok uzaklardan gelmiş Sevgiye aç iki sinyal Sen ve ben İmkansızlar ve uzaklar Ama hiç ayrılamayanlar...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|