![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Teşekkür Etme: 30 Thanked 111 Times in 77 Posts
Üye No: 916
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5544
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Buyuk jetona para verme, Kucukten al buyut...
Bitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yagiyorum... Karanlikta mehtapta oturmak iyidir, Ama Mehtapla karanlikta oturmak daha iyi? Japonlar ne zaman günaydin der ? Sabah olunca . -Güzellik Allah vergisidir, sivilce KDVsi. Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla hamilelik 6 aya indirilmiştir! -Yarınlar güzel olacak diyorlar ama bugünlerde dünlarin yarınları değilmi? -Sakın beni takip etme! Ben de kayboldum! -Karar vermekte zorluk mu çekiyorsun? -Hmm... Hem evet, hem hayır -Çocuklar dövmek içindir! Sevmek için hayvan besleyin! -Gizlilikte bir haktır. Yaşamak gibi; korumazsan kaybedersin! -Bana beş milyon borç verebilirmisin? --Tabii! DÜN gel veriyim! -Düşün ve hepimizi şok et böylece! ; ] -Ekrem burdaydı... -"Doğru değil! Ben hiç burda olmadım! Normaller tehlikelidir! -Baskalarinin bilgisiyle bilgin olsak bile, ancak kendi aklimizla akilli olabiliriz! -En kuvvetli gölge, nerde en çok isik varsa ordadir. -Tanri bile aç bir insana ekmekten baska bir sekilde görünmeye cesaret edemez! -Düsünmeden ögrenmek, yitirilmis bir emektir. -Otelimizde hamam böcegi bulunmaz! Fareler onlariyemistir! -Çiçekleri kopartmayin, onlari kökünden sökün! -Okusaydim adam olacaktim, simdi milyarderim! -Ey yükselen nesil!!!! Inin len asagi! -Ayakkabinin kallesi, ayagi arkadan vurur! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Güzel Sözler, sevgiliye güzel sözler 2 | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-29-2006 10:10 PM |
komik sözler | bugrahan | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-10-2006 11:25 AM |
Komik Yazılar Komik Olaylar Serisi !!! | TooCooL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-25-2005 02:41 AM |
Komik Sözler | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2005 07:42 PM |
Komik Sözler,Komik Mesajlar | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2005 06:47 PM |