![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3342
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkadaşımı Seçmişsin
hiç bir güneş senin bana yakın olduğun kadar sıcak değil hiç bir akşamda benim seni düşündüğüm kadar ıssız değil yalnızlıktan sıkıldım sanma yalnızlık seni ele verir,ama,gözyaşları asla tek başımayım bu akşam kaybetmişim kendimi her şey bitmiş dostluk yok olmuş cehennem gibi bir gün kaybedersen bedenimi etrafına bak ara belki bulursun beni 4 yıldır geçmiyor acısı hala üstümde sevgi varmı ki üzüleyim ben bu kahrolası yerde hataların çok doğruların yok,bana karşı olan sevgide şimdi mutlu oldunmu,söyle sebebini gel üstüme telefonların başında dinmiyor gözlerim sokaklar sırtımda,beni izliyor gölgelerim ne aldım ne verdim bilmiyorum neleyim almışsın alacağnı gitsene karameleğim çok mu yakıştırdılar bizi arkadaşlarımız sorup da cevaplarını bulamadıklarımız yazıp yazıp bitiremediğimiz,duygusal anlarımız elimde solmuş gül,gözyaşı ile dolu hatıra torbalarımız son kez yazıyorum bu mektubu sana ağla benim yerime inşallah sevmişlerdir,bana yaptığın eseride içten söyledim benimle evlenirmisin duydum ki sen çoktan arkadaşımı seçmişsin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|