![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2019
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmen mahkemede
A.A ABD'nin Güney Carolina eyaletine bağlı Laurens'te 11 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmek suçundan tutuklanan bayan öğretmen mahkemeye sevk edildi. Polis yetkilileri, 36 yaşındaki Wendie A. Schweikert hakkında, ”ergin olmayan bir çocukla suç teşkil eden cinsel ilişkiye girmek” suçlamasıyla iki dava açıldığını belirttiler. Schweikert'in öğrencisiyle okulda iki kez cinsel ilişkiye girdiğinin belirlendiğini kaydeden yetkililer, 9 yıldan beri E.B. Morse İkokulu'nda çalışan ve dün görevinden istifa eden öğretmenin sabıka kaydının bulunmadığını bildirdiler. ![]()
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
fatih sultan mehmed mahkemede | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 02:07 AM |
5 öğrencisiyle alemde basıldı | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-28-2008 10:02 PM |
Robotlarla ilişkiye girecekmişiz!/15 ekim | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2007 09:58 AM |
Mahkemede Kürtçe savunma yaptı /17 Eylül | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-17-2007 09:52 AM |
Risotto balonu mahkemede çürüdü | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-22-2007 11:28 PM |