![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Çelimsiz,küçük bir kız çocuğu sokağın köşesine oturmuş;yiyecek, para yada alabileceği herhangi bir şey için dileniyordu.Üzerinde yırtık pırtık giysiler vardı.Çocuğun perişan bir hali vardı.
Kız dilenirken, sokaktan genç,sağlıklı,zengin görünümlü bir adam geçti.Kızı fark etmişti ama belli etmemek için , dönüp bir daha bakmadı.Geniş ve lüks evine,konfor içinde yaşayan ailesinin yanına geldiğinde, çok güzel hazırlanmış bir akşam sofrası onu bekliyordu.Fakat, az sonra ,gördüğü o dilenci kız aklına takıldı yeniden.Duyguları bir şeylere itiraz ediyordu. Sonra, kolay yolu tercih etti ve itirazlarını ALLAH'a yöneltti.İçn için ALLAH'a karşı: ''böyle bir şeyin olmasına nasıl müsaade ediyorsun?Neden o küçük kıza yardım için bir şey yapmıyorsun?''diye yakınmaya başladı. biraz sonra,ruhunun derinliklerinden gelen şu cevabı işitti: ''YAPTIM.SENİ YARATTIM!'' |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sadece seni görmüş, sedece seni tanımış, sadece seni sevmiştim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 10:30 AM |
Bir Hüzün Yarattım Kendime | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-17-2008 06:38 PM |
Ey Âdemoğlu, seni Kendim için yarattım. | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:39 AM |
Ben gizli bir hazine idim, bilinemi istedim. Halkı yarattım | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 10:38 AM |
Emekliliği beceremedim, iflas eden Mudurnu’yu alıp yeniden yarattım / 17 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2006 01:39 AM |