![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12094
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Savci, sanik sandalyesindeki yasli teyzeye sorar :
- Bize yasinizi söyler misiniz? - 86 yasindayim - Lütfen bize olay günü neler oldugunu anlatin - O gün hava çok güzeldi ve ben parkta oturuyordum....derken o adam geldi yanima oturdu - Onu taniyor muydunuz? - Hayir ama tatli birine benziyordu - Sonra ne oldu? - Birden bacaklarimi oksamaya basladi... - Ona engel oldunuz mu? - Hayir - Neden? - Çünkü hosuma gitti.. kocam 30 yil önce öldügünden beri kimse bana böyle dokunmamisti.... - Sonra ne oldu? - Sonra gögüslerime dokundu.... - Engel oldunuz mu? - Hayir - Neden? - Çünkü bana kendimi uzun zamandir ilk defa bir kadin gibi hissettiriyordu... - Sonra ne oldu?? - O kadar tahrik olmustum ki bacaklarimi açtim ve "SEVIS BENIMLE HADI SEVIS BENIMLE!!!"diye bagirdim... - Sizinle sevisti mi?? - HAYIR!! Ben öyle bagirinca o da birden "GÜLÜMSEYIIIN, KAMERA SAKASIIII!!"diye bagirdi ben de onu vurdum !!!!!!! Dogum Yeri Adamin biri birgün trene binmis ve karsisinda çok hos bir bayan görünce konusmaya çalismis ve sonunda: - Hanimefendi size 1 milyon dolar versem su eteginizi 2 parmak yukari kaldirir misiniz Kadin: - Hayhay der daha sonra - Size 2 milyon dolar daha verim, 2 parmak daha derken is yukari kadar çikar, adam sonunda kadina - Hanimefendi size 5 milyon dolar vereyim bana dogum yaptiginiz yeri gösterin der ve kadin kabul ederek söyle der: Bakin su agaçlarin arasindaki binanin 2 katindaki oda... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|