www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-06-2008, 08:11 PM   #1
TυяKѕ™
Bağımlı Üye

TυяKѕ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 18755
İtibar Gücü: 2008
Rep Puanı : 2278
Rep Derecesi : TυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan Gazeteciler TSK’nın tepkisini yorumladı

Gazeteciler TSK’nın tepkisini yorumladı

Can Dündar’ın sunduğu NTV’de yayınlanan NEDEN programına Genelkurmay Başkanlığı’nın muhalefeti eleştiren yazılı açıklaması damgasını vurdu. Programın katılımcıları Genelkurmay Başkanlığı’nın açıklamasının ağır ifadelerle yüklü olduğu konusunda birleşti.NTV
Güncelleme: 12:08 TSİ 06 Mart 2008 Perşembe

İSTANBUL - NEDEN programının gazete ve televizyon yöneticisi konukları kara harekatını tartışmak üzere bir araya geldiler. Program devam ederken Genelkurmay’ın muhalefeti sert ifadelerle eleştiren açıklaması geldi. Stüdyo konukları Genel Kurmay Başkanlığı açıklamasındaki ifadeleri yanlış bulduklarını söylediler.Sedat Ergin: Bana göre Sayın Bahçeli’nin kalkıp Genelkurmay Başkanlığı’na, böyle başarılı bir harekatı gerçekleştirmiş olan TSK’ya kalkıp, PKK ile boğuşan orduyu PKK imajına katkıda bulunmakla suçluyorsunuz. Bana göre hiç isabetli değil bu. Yanlış olduğu kadar Genelkurmay’ın da ‘Sen de hainsin’ demesi bana biraz yanlış geldi.

Mustafa Karaalioğlu: Eleştiri olacaktır. Muhalefet partilileri Genelkurmay’ı eleştirebilirler. Harekatta gördükleri yanlışlıkları eleştirebilirler. Genelkurmay kendini müdafaa edebilir ama bu cümleyi açıkçası CHP ve MHP’yi hedef aldığı belli olan bu cümleyi de kabul etmek mümkün değil... Fazlasıyla aceleye gelmiş bir cümle...

Mehmet Ali Birand: Bu açıklama bana çok kişisel bir açıklama gibi geliyor. Büyükanıt’ı tanıdığım kadarıyla çok kızdığı, çok kırıldığı belli. Yani kurumdan çok birinci başkanın tepkisini gösteren bir açıklana gibi geliyor bana.

Oktay Ekşi: Kuşkusuz sadece ağır değil yanlış da buluyorum. Genelkurmay Başkanlığı sinirlerine egemen olmasına alıştığımız bir kurum olmalı. Zaman zaman bunun aksi görüntüler çıkıyor. 27 Nisan bunun örneğidir.

TυяKѕ™
уєηι тüяк ¢єzα кαηυηυ

ѕιуαѕєт мєу∂αηı вöℓüм кυяαℓı

:gunsmilie:
Her Hakkım Saklıdır ®
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³

TυяKѕ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:26 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.