![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8776
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eylülden arta kan hatıraların koynunda Yüreğime saplandı bir çift ela göz Kudurmuş bir kurt gibiydi gözlerim Aklımın sınırlarında bir bakış gizlerdim ülkücü bir kız sevdim Uykusuz gecenin çıldırmışlığıyla Sade ve sadece içimdeki gizli bir aşk Yorgun bir hüzün Ve kırılgan bir delikanlı İşte o bendim Ülkücü bir kız sevdim Eylüllleri çoktan kaldırdım rafa Ekim düşlerime doğru yürüdüm Ölümsüzlüğü tattım onun bakışlarında Efkara bıraktım deli yüreğimi Yağmur oldum Kar oldum Gün oldum delilendim Ülkücü bir kız sevdim Miting meydanlarında hayırırdı Bir başçıl kurt gibiydi endamı Sert bakardı Geçilmez sur misaliydi kaşları Uzaktan baktım inceden Anladım ki Ben bu deli asenaya gönül verdim Ülkücü bir kız sevdim Bozkurtça bir gülüşü vardı Sanki Tanrı dağlarından yükselirdi sesi İşte o an aralandı aşkın perdesi Sonra geceye bıraktım suskun yüreğimi Sanki o an Dağları delen Ferhat gibiydim Çölde Mecnuna özendim Ülkücü bir kız sevdim Ben Bozkurt yüreğimle adımlarken sokakları Birileri Karagümrük yanıyor diye haykırdı Ulan sen Karagümrük yandı diyorsun Benim yüreğimdede dünya yanıyor Bir sefil baykuş gibi Baştan aşağı dolaştım İstanbul'u Evet Obir asenaydı O gönlümdeki aynaydı Ve ******* boyu böyle inledim Ülkücü bir kız sevdim Bu kez karışmadım hiç bir sokak kavgasına Kara kola uğramdı bu gün yolum Ne yağan kar umrumdaydı Ne sokakların ıssızlığı Bu kez dokuz şiddetinde hüzünlendim Ülkücü bir kız sevdim....... alıntı.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|