![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8778
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() şimdi ben ..
sabahları ismini anarak uyanmıyorum ve yastığa başımı koyduğumda yüzün gelmiyor gözümün önüne .. kulaklarımda sesin de çınlamıyor artık yaptığın şeyleri düşünerek nefret etme duygum da kalmadı sana dair hiç bir şey yok yüreğimde ne acı .. ne özlem .. ne hüzün .. ne tutku .. ben herşeyi bitirmişim bu kadar farkında değildim belki bunların sen gelmeden ... sensizlikti belki de aşkım yoktun .. acı çekiyordum ve bunun adına aşk diyordum .. seni tanıdıkça ... sana yaklaştıkça ... aşk benden uzaklaştı ... iki kişinin yaşadığı aşk olmuyor muydu yoksa ? tek başıma çektiğim acıya verdiğim isim miydin sen ?? kafam bile karışmıyor artık açık ve net düşüncelerim ne yapacağımı da düşünmüyorum ve gelecek için herhangi bir kaygım yok sana dair .. oysa böylemiydim eskiden kafamın karışıklığını seni .. gelmeni .. fikrimi değiştirmeni.. cevapsız sorularımı.. sayfalarca yazmış ve yine hiç bir cevap bulamamıştım .. ben her hafta sonunu iple çekiyordum... sen beni silene kadar .. umudum hiç bitmemişti ... ama o gün .. ben de beynimden sildim seni .. yok saydım herşeyini o kadar güzel şeyler yaşayabildiğin insanı seni o kadar çok seven insanı bu kadar kolay silebildiğin için ben .. senden vazgeçtim .. ben seni daha da kolay sildim bana ancak böyle bir iyiliğin dokunabilirdi .. ben değil .. sen bitirdin kendini ve şimdi geri getiremezsin hiç birşeyini zorla yerleştiremem tekrar içime .. ısrar ediyorum .. beni sevmedin .. seni sevmemi sevdin hep .. bense beni sevecek birini istedim sevgiyi öğretemem hiç kimseye kendimce tarif edebilirim sadece sevgi bir çırpıda silebilmek değildir .. yıllar geçse de içini sızlatabilecek bir şeydir senin için hiç sızlamadı biliyorum .. şimdi de bundan sonra da sızlamayacak hayatının bundan sonrasına sadece bir arkadaş gibi eşlik edebilirim .. çünkü ben paylaşılan o güzel günleri senin gibi kolay silebilecek kadar vicdansız bir insan değilim ... sen şimdi yepyeni bir aşk yerleştirip yüreğine .. hayatına devam edeceksin bıraktığın yerden sana söyleyebileceğim en güzel söz .. senin için edebileceğim en güzel dua bu olabilir ancak başka hiç bir şey beklenemez artık bu yorgun yüreğimden .. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|