![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senki bilmiyorsun hangi yağmurlarda ıslandığımı
Hangi girdaplarda yasadığımı Hangi bulutların gözlerime yağdığını Yüreğimin hangi *******de ağladığını İsyanlarımın sebebini de anlayamazsın benim yaşadıklarımı yasamadan Aniden içimde kopan fırtınalarıda Senki tatmamışsın karanlığı Benide karanlık bulursun Bilemezsin en koyu karanlıklarda bile renklerin dans ettiğini Yada tüm lambaların Tek bir karanlığı aydınlatmada yetersiz kaldığını Bilirmisin kağıda akseden her kelimenin yürek olduğunu Ve yanan her sayfanın senden götürdüklerini Eksilerin doruğa ulaşıp Artıların yerinde saydığını Demek ne düşündüğümü biliyorsun öylemi Ben bile ne düşündüğümü bilmezken Sana yüreğimi açmamışken Henüz dostum olmayı hak etmemişken Ben ki daha yangınlarımı anlatmadım sana Kahpe ihanetlerin acısını Hangi hasretlerde vurulup Hangi nefretlerde dirildiğimi Sözsüz anlamıyorsak birbirimizin dilinden Hatta cümleler yeterli değilse Ve bir gece yarısı yıldız tepesinde Gözlerimden yudumlamadıysan sevdayı Anlayamazsın Yar bilmediysen eğer toprağı Oturup konuşmadınsa ufuklarla ağaçlarla Bilemezsin Dostumda demediysem sana Buna rağmen yinede biliyorsun öylemi?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|