![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her şeyde sen varsın
Saatimde sen, dakikamda sen Seni sen geçe kalkıp Sana sen kala yatıyorum yatağıma Takvimler de hep seni gösteriyor Yaprakları bir bir eksilse de her geçen gün Günlerde sen, aylarda sen, yıllarda yine sen Mîlâdım olmuşsun sen benim ömrüme Senden önce ve senden sonra Yaşıyorum seni sendeymişcesine an be an Mevsimlerde de hep sen varsın Kışlarda seninle ısınıp, yazlarda seninle serinliyorum Baharlarda seninle canlanıp, güzlerde seninle hüzünleniyorum Yazlarda sen, kışlarda sen Baharlarda sen, güzlerde yine sen Yağmurlar hep sen olup yağıyor bulutlardan toprağa Sen açıyor bütün çiçekler tomurcuk tomurcuk Sen kokuyor tüm karanfiller söz birliği etmişcesine Güllerde sen, lâlelerde sen Sümbüllerde sen, leylaklarda yine sen Çeşmelerden gürül gürül hep sen akıyor yaz kış Kana kana içiyorum seni Sana olan her susuzluğumda Güneş hep sen olup doğuyor gelen her yeni güne Seninle aydınlanıyor tüm dünyam Bahçemde sen, penceremde sen Odamda sen, tenimde yine sen Velhâsıl her şeyde sen varsın Baktığım her yerde seni görüyorum Seni okuyup, seni dinliyorum hayallere dalarak Şiirlerde sen, şarkılarda sen Sende sen, bende yine sen (16 Eylül 2006/ Ören-Balıkesir)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|