![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8782
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SENİ HALA ÇOK SEVİYORUM
Duyabilsen sesimi,pişmanlıklarımı Görebilse, hissedebilsen ağladıklarımı Bilebilsen seni ne kadar özlediğimi Anlayabilsen gidişine neden sessiz kaldığımı... Seni seviyorum dön diyebisem Ferhat olup dağları delebilsem Geride kalan gemileri yakabilsem Bu deli gururuma söz dinletebilsem DÖNEBİLİRMİSİN BANA? Bilmiyorum ama ben senden geçemedim Seven gönlüme söz dinletemedim O gitti deyip de herşeyi silemedim Ellerin olsanda umudumu kesemedim Artık ben ne bir Mecnun sende bir Leylasın Ne çöl vardı ne de Fıratın Bitmeyecek derken zamanı mıydı ayrılığın Halbuki anlamıydın hayatımın Birtanem yokluğuna alışamadım Canımda can iken gidişine inanamadım Başımı yastığa koyupta uyuyamadım Aşkım ya ben sana hiç doyamadım Gönlümde fırtınalar kopuyor Dalgalar üstüme üstüme geliyor Üşüyorum soğuk rüzgar esiyor Düşüyorum gücüm yetmiyor Yarını olmayan bir hayattayım Düşlerimdeki senle yaşamaktayım İnanma istersen ben ağlamaktayım Pişmanım birtanem seni çok aramaktayım Şimdi ne yapıyorsun bilmek Ela gözlerinde boğulmak Sıcacık ellerini tutmak Saçlarını okşamak isterdim Pare pare yanıyor yüreğim Kan ağlıyor kalbim Senden bir haber yok çaresizim Yokluğunda ölüyorum sevgilim Seni unutabileceğimi söylüyorlar Ama ne kadar sevdiğimi bilmiyorlar Ne anlarlar ki hiç aşık olmamışlar Sana, yaşananlara yalan diyorlar Şimdi ne bir dalda bülbül öter Ne de sensiz yüzüm güler Kifayetsiz sensiz hayat Bekliyorum bir gün biter Kabuslar üstüme çökmüş ansızın uyanıyorum Bilmiyorsun ama hep seni düşlüyorum Umutsuzda olsa gelmeyecekte olsan bekliyorum İnan ki Birtanem SENİ ÇOK SEVİYORUM alıntıdır... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|