![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 63 Thanked 48 Times in 21 Posts
Üye No: 31
İtibar Gücü: 1573
Rep Puanı : 2415
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() G.Saraylı Ferhat'ı Beşiktaş istememiş
Galatasaray'ın genç oyuncularından Ferhat Öztorun, sarı-kırmızılı takımdan önce Beşiktaş'ın seçmelerini kazandığını, ancak siyah-beyazlıların kendisini istemediğini söyledi. Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi dergisine açıklama yapan Ferhat, ilk önce Beşiktaş seçmelerinde başarılı olduğunu belirterek, "İlk önce Beşiktaş seçmelerine gittim ve kazandım. Sonra bana gelmememi söylediler. Ben de basketbol oynamaya başladım, ancak futbolu çok sevdiğim için Galatasaray seçmelerine gittim ve kazandım" dedi. İlk kez (A) takımla çalıştığımda çok heyecanlandığını anlatan Ferhat, şunları kaydetti: "Atacağım pasları atamıyordum. Ağabeylerimin desteğiyle bu dönemi çabuk atlattım. Hocamız Eric Gerets ile çok iyi bir iletişimimiz var. Bize güvendiğini her zaman belli ediyor." Ferhat'ın babası Sedat Öztorun ise Beşiktaş taraftarı olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ın seçmelerine götürdüm. 3 seçmeyi de geçmesine rağmen takıma almadılar. Sonra Florya'nın yolunu tuttuk, beğendiler" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3265
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() buna benzer 1 cok ornek var
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Miniği G.Saraylı yapmaya çalıştı! | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2007 04:25 PM |
Miniği G.Saraylı yapmaya çalıştı! | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 09:41 PM |
3 G.Saraylı 1 Fenerli'den az kazanıyor! | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 07:13 PM |
Volkan Yaman artık G.Saraylı | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-25-2007 04:54 PM |
G.Saraylı Özgürcan'a büyük ödül | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-05-2006 10:43 AM |