![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 17 Thanked 16 Times in 16 Posts
Üye No: 46334
İtibar Gücü: 1373
Rep Puanı : 810
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uluslararası Yüzme Federasyonu'nun (FINA) İngiltere'nin Manchester kentinde yarın yapacağı yönetim kurulu toplantısında, şampiyonanın yapılacağı kenti belirlemek için İstanbul ve Avusturya'nın başkenti Viyana arasında oylama gerçekleştirilecek.
İstanbul için yapılacak olan son sunumda yer almak üzere Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar, İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ülker Astarcı da İngiltere'ye geldi. Türkiye ve Avusturya yarın saat TSİ 10.00'dan itibaren sunumlarını yapacak. FINA Yönetim Kurulu'nun yapacağı oylamanın ardından şampiyonanın yapılacağı kent TSİ 15.30'da basın toplantısıyla duyurulacak. Bakan Başesgioğlu ve beraberindeki heyet bu akşam Manchester'deki Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası finallerini izleyecek. Daha sonra Başesgioğlu, şampiyonanın yapıldığı MEN Arena'da FINA başkanı Mustafa Larfoui ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelecek. Manchester United futbol takımının stadı Old Trafford'ı da gezecek olan Türk heyeti, kulüp müzesini de ziyaret ederek yetkililerden bilgi alacak. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|